KATEGORİLER
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.
HOŞ GELDİN!
Sn.

Zırhlı Araç / Ağır Hizmet Fren Balata ve Diskleri

25-09-2024 08:56
Zırhlı Araç / Ağır Hizmet Fren Balata ve Diskleri
Zırhlı Araç veya Ağır Hizmet Fren Balata ve Diskleri. Aracınız zırhlı ise veya aksesuarlar ile çok yüklü ise uzun fren mesafesi çok ciddi bir sorun, normalden çok daha uzun mesafelerde aracınızı durdurabilirsiniz bu da kaza riskinizi arttırır. Ironman 4x4 yüklü araçların suspansiyon problemlerini çözerken bunun yanında fren sorununu da çözmek için iki seviyeli bir program hazırlamıştır, (stage 1) seviye 1'de orijinal fren diski ve balatası yerine yivli performans frendiski ve kevlar seramik fren balatası sunarken, (stage 2) seviye 2'de ise yepyeni fren kaliperi, fren diski ve balatası sunmaktadır. Aracınızın yük durumuna ve isteğinize göre bunların arasından seçebilirsiniz. Şimdilik seviye 1 pazara sunuldu, seviye 2 ise birkaç aya kadar pazara satışa sunulacaktır (25/09/2024)

Aracınız Toyota Hilux, model yılı 2015 ve sonrası, kasa yüklü olduğunu düşünelim, arkada AluCab olabilir, crawler olabilir, atv utv taşıyor olabilirsiniz, römork veya caravan çekiyor olabilirsiniz, fren mesafeniz uzamıştır, bunun çözümü için aşağıdaki tabloyu kullanabilirsiniz.

Toyota Hilux Performans Fren

Aracınız Toyota Land Cruiser 100 kasa ve çok yüklü olabilir, bu kasa için VX100 adı da kullanılıyor, tavanda ve bagaj kısmında ekstra ağırlıklar oloabiliyor, bu durumda aracınızı daha kolay kontrol edebilmek için, performans fren balata ve diskleri için, aşağıdaki tabloyu kullanacağız.

Toyota Land Cruiser 100 Performans Fren

Aracınız Toyota Land Cruiser 80 kasa ve yüklü ise, fren performans artışını aşağıdaki tablo ile çözeceğiz, bu kasa için VX80 adı da kullanılıyor.

Toyota Land Cruiser 80 Performans Fren


Aracınız Toyota Land Cruiser 200 kasa ve yüklü olsun veya olmasın daha kısa mesafelerde durmak, performans fren sistemi ile aracınızı daha iyi kontrol etmek istiyorsanız, tablomuz aşağıdadır.

Toyota Land Cruiser 200 Performans Fren


Aracınız Toyota Land Cruiser Prado 150, zırhlı ve / veya yüklü ise, karavan veya römork çekiyorsanız, performans fren balatası ve fren diski için lütfen aşağıdaki tabloyu kullanınız.

Toyota Land Cruiser Prado 150 Performans Fren
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.